Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

2ο σκέλος παννεληνίου πρωταθλήματος αλεξιπτώτου πλαγιάς 21-24 ιουλίου 2011

                                                       
                                                                          Δευτέρα 18/7/2011

Ξυπνήσαμε 7.30 το πρωί μετά από μια ξυδοβραδιά στην Αθήνα. Πήγε περίπου 9.30 μέχρι να συνέλθουμε και να βάλουμε τα πράματα μας στο αμάξι πάλι. Μετά απο μια μικρή ταλαιπωρία καταφέραμε να είμαστε 10.15 στην εθνική οδό αθηνών-θες/νίκης. Μετά απο 7 ώρες οδήγηση και 2 στάσεις φτάσαμε επιτέλους στο αερ/μιο της Έδεσσας. Συναντήσαμε τα παιδιά απο την Θες/νίκη που είναι εδώ και μέρες στο μέρος και προετοιμάζουν τον αγώνα. Γρήγορα γρήγορα στήσαμε τις σκηνές μας γιατί είμαστε πολύ κουρασμένοι, και αν το αφήναμε, δεν θα είχαμε κουράγιο μετά
 Το μέρος είναι υπέροχο, με πολύ σκιά, την λίμνη βεγορίτιδα στα νότια, και γύρω γύρω βουνά. Ήθελα πολύ να κάνω μια πτήση τώρα το απόγευμα, να γνωριστώ με το μέρος, αλλά η κούραση μου απο το ταξίδι ξεπερνάει την επιθυμία μου για πτήση. Σήμερα έχει χαλάρωση και ύπνο απο νωρίς, για να πετάξουμε όμορφα αύριο.
το ''σπίτι μου'' για τις επόμενες 7 μέρες

το αρχοντικό του Δήμα

Θόδωρας κ Σταύρος έξω απο τις επάυλεις:))











                                                                Κυριακή 17/7/2011
Η πολυπόθητη μέρα της αναχώρησης μας έφτασε! Παρά την αρχική, αλλά ευτυχώς πρόσκαιρη, απογοήτευση μου για την απόφαση του διευθυντή αγώνα να απαγορεύσει τη χρήση των competition αλεξιπτώτων στον αγώνα, η διάθεση μου σύντομα έφτιαξε. Εξάλλου οι αγώνες είναι οι διακοπές μου, και μετά από μια πολύ πιεσμένη χρονιά για μένα, το χρωστάω στον εαυτό μου να περάσω όσο καλύτερα μπορώ.
 Έχω πάρει το boomerang 8 για να πετάξω ελεύθερα τις πρώτες μέρες, και το venus 2 του Θωμακάκη για τους αγώνες. Είναι μεγάλο μου βέβαια, αλλά αυτό κατάφερα να βρω.
  Βρεθήκαμε με τα παιδιά 9 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας, φορτώσαμε τους εξοπλισμούς στο αυτοκίνητο του Δημήτρη και 10 σαλπάραμε για πειραιά.
Το πρόγραμμα έχει άφιξη στο λιμάνι του πειραιά στις 18.30, διανυκτέρευση στο διαμέρισμα του Δημήτρη στην Αθήνα, και αναχώρηση πρωί πρωί της Δευτέρας για έδεσσα.
αφήνουμε το λιμάνι της σούδας.

φούλ οι μηχανές για έδεσσα:))

air blogger

με τον μπαρή μου..

λίγο πριν την είσοδο στον πειραιά.

1 σχόλιο: