Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Απογείωση Κράπης.




Σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκα με τον Δημήτρη απο το Ρέθυμνο στην Κράπη,και τοποθετήσαμε καινούριο δίχτυ στην απογείωση,μιάς και το περυσινό ''χάθηκε''.Αντί για λιόδυχτο,που και ακριβό είναι,και ''χρήσιμο'' σε κάθε περαστικό, προτιμήσαμε δίχτυ που χρησιμοποιούν για να μπλοκάρουν τον αέρα στα φυτώρια.Το κόστος του είναι μόλις 0,35 λεπτα το τετραγωνικό μέτρο,Αγοράσαμε 80 τετραγωνικά,έτσι ώστε να  είναι και το αλεξίπτωτο και όλες οι αρντάνες στο πανί,και όχι μόνο το αλεξίπτωτο που ήταν με το λιόδυχτο.Νομίζω χρειάζονται 10 ακόμα τετραγωνικά τα οποία θα τα τοποθετήσουμε την επόμενη φορά που θα το δοκιμάσουμε κιόλας, μιας και σήμερα τα σύννεφα ήταν λίγο κάτω από το ύψος της απογείωσης και δεν μπορέσαμε να απογειωθούμε. LET THE SEASON BEGIN!

Ο Δημήτρης εν ώρα εργασίας.:)


Τα σύννεφα λίγο κάτω από την απογείωση.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο για την ιδέα και την υλοποίησή της.


    Θα πρότεινα να "σκεπάζατε" με άμμο απο την θάλασσα, σε μερικά σημεία το πανί, 2-3 τσουβάλια π.χ. Η άμμο θα μείνει στην θέση της γιατί υπάρχουν απο κάτω μεγάλες πέτρες και θα κρατάει το πανί χωρίς να διμιουργεί πρόβλημα στις αρντάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμ....καλή η ιδέα σου Γιάννη.Ίσως να είναι καλό γενικότερα να ρίξουμε αρκετή άμμο μπάς και καλυφθούν μερικές πέτρες.Ευχαριστώ πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή